logo design DIvisoft

Bij Goin’Nuts gaan we helemaal los als het gaat om het creëren van  te gekke logo’s. Zelf als het gaat om Divisoft’s waterontharders wisten we een strak en uniek logo neer te zetten die de professionaliteit van Divisoft weet te weerspiegelen.

We wisten eigenlijk gelijk welke kant we op wilden met het logo. Het moest een “zacht” logo worden wat zou bestaan uit water elementen.

Met onze creatieve vibes in volle gang wisten we het water, de zachte feel en de letter D om te zetten tot een gebalanceerd beeldmerk en maakten we de voor de hand liggende keuze om de kleur blauw als hoofdkleur erin te verwerken.

The road to...

Een logo is het gezicht van een merk, Het is de eerste kennismaking die mensen hebben met je bedrijf. Een goed ontworpen logo kan een blijvende indruk achterlaten en de identiteit van je merk versterken. 

Maar bij een goed logo horen ook sterke stijl richtlijnen. Hiermee zorg je dat al je uitingen in harmonie met elkaar samenwerken en je gelijk herkenbaar in de als maar groeiende markt.

Bij Goin’nuts maken we niet alleen maar jouw logo maar kunnen we ook de gehele stijl op een tijdloze manier neerzetten zodat iedereen altijd weet wie jij bent!