Play Video
Play Video

Don Kaaklijn

Deze keer hadden we de uitdaging om Don Kaaklijn zijn Twitch naar nieuwe hoogten te brengen. We hebben inmiddels niet één, maar al twee keer een out of this world Twitch- identiteit gecreëerd voor zowel 2022 als 2023. 

2022: Een Twitch design “that makes your jaw drop!” We begonnen met een schone lei, Don gaf aan dat hij iets wilde met de ruimte en zijn set-up. Don zijn streams zijn vooral gebaseerd op een first person shooter content met een grote dosis aan grove humor. Hierdoor heeft hij ook een wat volwassener publiek dan wat je normaal bij Nederlandstalige creators ziet 

Om deze reden wilden we een animatie maken die vooral onder het oudere publiek in de smaak zou vallen en aansluit op Don zijn persoonlijkheid.

2023: Hetzelfde concept maar dan 2.0! weer hebben we de setup midden in de ruimte geplaatst maar daarbij hebben we nog een belangrijk punt uitgelicht: De hypetrain. Een begrip onder de Twitch streamers die zorgt voor totale chaos. Daarom hebben we voor 2023 het treinstation de ruimte ingeschoten!

 

Don Kaaklijn Twitch banner design

Twitch Identiteit

Op Twitch wil je natuurlijk opvallen tussen de miljoenen andere streamers. Om deze reden is het bouwen van een community rondom jouw kanaal o zo belangrijk. Het hebben van een duidelijke en consistente look helpt daarbij om het voor oude en nieuwe kijkers herkenbaar te maken en je op alle verschillende platformen te kunnen vinden.