FanFlock Brandbook

Bij Goin’nuts brengen we merken tot leven, zo hebben we ook voor Fanflock een uitgebreid brandbook gemaakt zodat zij zich als een visueel powerhouse op de markt kunnen zetten.

Goin’Nuts heeft zich in de wereld van Fanflock gestort en alles uit de kast gehaald om een brandbook te maken dat het verhaal van Fanflock vertelt. We hebben de kleuren van de NES verzameld, wat speelse typografie toegevoegd en een vleugje humor in elke pagina gestrooid.

Ondanks de naam, is Fanflock absoluut geen paradijsvogel, het is een team van creatieve nerds met een grote liefde voor gaming en tech. En dit is precies waar wij de visuele uitingen ook op hebben gebaseerd.

een audio visueel powerhouse

Het brandbook is als een magische kompasgids die Fanflock begeleidt op hun avontuurlijke reis. Het bevat alles wat ze nodig hebben om hun merk tot leven te brengen, van logo’s tot kleurenpaletten en zelfs richtlijnen voor het gebruik van de juiste “flap-tastische” taal. We willen ervoor zorgen dat Fanflock in het oog springt en een blijvende indruk maakt, waar ze ook heen vliegen.

Niet alleen hebben ze handvaten gekregen voor hun taalgebruik en afbeeldingen maar zelfs audio visueel hebben we alles tot in de puntjes doordacht!