Fysiotherapie Joure Logo design

Maak kennis met dé nieuwe look van Fysiotherapie Joure.

Fysiotherapie Joure wilde hun merk naar een hoger niveau tillen en had behoefte aan een nieuwe, frisse en moderne look die het team en hun missie zou versterken. Daar sprongen wij in, gewapend met onze artistieke en creatieve expertise.

We begonnen met het grondig uitwerken van wat we wilden bereiken met de rebrand. Omdat Fysiotherapie Joure al een langere tijd bestaat heeft het al een aardig trouw klanten bestand. Douwe Bierma (de eigenaar) legde dan ook sterk de nadruk dat de rebrand vernieuwend moest zijn maar nog wel herkenbaar. Om deze reden hebben we ons dan ook creatief uitgeleefd binnen de al bestaande kleuren: Oranje, wit en zwart.

Na verschillende opzetten hebben we uiteindelijk gekozen om het beeld van de cirkel en de J uit te werken. Door zijn simpliciteit en symmetrische vorm is het een herkenbaar logo geworden die je gelijk aan de haak slaat.

En voilà! De rebranding van Fysiotherapie Joure was voltooid. We overhandigden een uitgebreid pakket waarmee ze alle tools en hulpmiddelen in handen hadden om hun nieuwe identiteit vol vertrouwen te presenteren op verschillende platformen. 

The road to...

Inmiddels is het logo overal in het bedrijf geïntegreerd. Zo is hij te vinden op alle shirts en is hij zelfs vanaf de hoofdweg in Joure te zien op de voorgevel van het gebouw (moeilijk te missen dus!)