Joost x Roedie de theatershow

Dames en heren, jongens en meisjes. Aanschouw het ontwerp voor de Joost x Roedie theater show. Wij hebben onze creatieve brein laten borrelen en een epische visuele uiting voor hun eerste theater show gemaakt.

Een show gebaseerd op een verhaal tussen vrienden, met een fleugje humor en ondersteund door een live optreden moet natuurlijk visueel op de kaart worden gezet en dat is waar Goin’nuts voor zorgde! 

Wij geloven dat een theater show niet alleen draait om wat er op het podium gebeurt, maar om de complete beleving eromheen. Daarom hebben we elk aspect van JoostxRoedie’s doordrenkt met onze magische touch. Van het moment dat je de poster ziet tot het moment dat je door de theaterdeuren loopt, willen we dat je onderdompelt wordt in Joost en Roedie hun verhaal.

 

Online

Omdat Joost en Roedie hun bekendheid hebben via online platformen moesten we er natuurlijk zeker van zijn dat ook hun platformen in de stijl van de show gegoten werden. Om deze reden hebben we in alle bestaande uitingen een hoekje toegewijd met daarin alle informatie over de theatershow.