Play Video
Play Video
Play Video

Morrog Twitch screens

Als er wordt gevraagd waar Goin’nuts voor staat dan is daar maar 1 goed antwoord op: het bouwen van werelden. En precies dat is wat wij voor dit project hebben mogen doen.

Samen met Twitch streamer Morrog zijn wij dit avontuur aangegaan om rondom zijn streams een (bijna) letterlijke stad te bouwen. 

Onze doelstelling was om een unieke stijl neer te zetten waarbij alle schermen op elkaar aansluiten en het gevoel gaven dat je iedere keer op een andere locatie binnen dezelfde stad bent. 

Tijdens het proces werkten we nauw samen met Morrog, waarbij we zijn feedback en inbreng omarmden. Zo zijn er door alle schermen kleine details verspreid die informatie of momenten uit Morrog zijn stream bevat.

Ook veranderen sommige schermen mee met het tijd van het jaar, zo hebben we van The alley ook een zomer editie die wordt ingezet wanneer de zomer aanbreekt. Dit zorgt voor een extra ervaring waarbij de kijker altijd het gevoel van interactie heeft, zelfs in de intro!

The Alley summer edition

 

Thema intro's

Naast zijn vaste intro schermen heeft Morrog ook regelmatig een goede doelen stream waar hij samen met zijn community een aanzienlijk bedrag bij elkaar verzamelt om te doneren.

1 van die goede doelen was de Nierstichting onder de slogan: Jonge helden. Op basis van dit thema hebben we een intro scherm ontworpen wat gaming en de jonge helden in het ziekenhuis combineert met nog een kleine hint naar de specialisatie nierdialyse.