Paraduze

Bij Goin’nuts zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om iedere content creator zijn brand te laten aansluiten op zijn persoonlijkheid en content.

Onlangs werden we benaderd door Paraduze, een enthousiaste Youtuber die zijn content baseert rondom gaming met in het bijzonder: Fortnite.

Paraduze is al een bekend gezicht bij Goin’nuts en daardoor wisten we vlekkeloos in te spelen op Rick (Paraduze) zijn wensen: Een epic en tijdloos design.

De ontwerpen zijn gebaseerd op elementen die al een sterke rol spelen binnen Paraduze zijn online identiteit: de kleur rood en vlinders. Dus met onze verfblikken vol rode verf en een grote hoeveelheid vlinders gingen we aan de slag en wisten we in no-time een gehele vlindertuin neer te zetten. 

De livestreams van Rick zijn een moment tussen hem en zijn kijkers, hierdoor moest het ontwerp dan ook wel echt speciaal zijn. In het ontwerp zijn er voor de oplettende kijker dan ook allerlei easter eggs verstopt die allemaal iets met Rick zijn kanaal  en de kijkers zelf te maken hebben.

Natuurlijk moesten we dezelfde magie doortrekken in het kanaal voor wanneer Rick niet live is. Hiervoor hebben we twee Youtube banners gecreëerd. De ene sluit aan op zijn hoofdkanaal en dezelfde stijl hebben we doorgetrokken in zijn tweede kanaal.

Audio

Audio kan de ervaring van een kijker met 30% versterken. Om deze reden zorgt Goin’nuts er altijd voor dat de animaties worden ondersteund door een passende soundscape die je nog makkelijker laten meeslepen in haar wereld. Ook bij Paraduze was dit het geval.

Uiteindelijk wordt de animatie zowel met als zonder soundscape aangeleverd zodat de keuze altijd bij de creator ligt wat voor audio en dus ook wat voor sfeer hij deze keer aan zijn stream wil geven.