Cosplay design
saar

Sarah Verhoeven, online bekend al Saar werkt al enige tijd met Goin’Nuts samen. Centraal staat onze nabewerking van haar cosplays, van lichte retouchering tot volledige photoshop edits maken we Saar de hoofdrol speelster in iedere wereld.

Play Video

Stap binnen in onze digitale atelier, waar de passie voor cosplay tot leven komt. Met onze toverachtige Photoshop-vaardigheden nemen we de foto’s van Saar en geven ze een magische make-over. We zorgen ervoor dat elk detail tot in de pixel wordt geperfectioneerd.

Of het nu gaat om het verwijderen van oneffenheden, het versterken van kleuren of het toevoegen van magische effecten, we laten Saar’s cosplayfoto’s schitteren.

We werken nauw samen met Saar om haar visie en verwachtingen te begrijpen. We willen dat haar cosplays tot hun recht komen en dat ze vol trots haar foto’s kan delen met haar fans. Of het nu gaat om een Winx personage, een spion of een niet zo angstaanjagende zombie, we zetten alles op alles om de essentie van haar karakter vast te leggen.