WK Judo poster

Inmiddels proberen we bij Goin’nuts ook de sportwereld te veroveren met onze unieke ontwerpen! Deze keer werden we door de Nederlands Judo bond uitgedaagd om een poster te maken voor de Wereldkampioenschappen van het Nederlandse Judo team. En geloof ons, het is een ontwerp waar je door omver wordt geworpen.

We mochten all out gaan met dit design en dat hoef je ons natuurlijk geen tweede keer te vertellen. We lieten ons onderdompelen in de Judo wereld en wisten al snel dat we wilden afstappen van de doorsnee “veilige” design opties. Het Judo team is sterk en one of a kind en dat moest ons ontwerp ook uitstralen.

We hebben ons los gemaakt van de traditionele typografieregels en hebben ervoor gezorgd dat zowel het beeld als de typografie in elkaar op gaan en hierdoor samen 1 beeld vormen.

Social media

We weten dat elk social mediaplatform zijn eigen unieke eisen heeft als het gaat om afmetingen. Daarom hebben we niet één, maar verschillende ontwerpen gemaakt die perfect passen bij elk platform. Of het nu gaat om Instagram, Facebook of Twitter, het Wereldkampioenschap Nederlands Judoteam zal overal schitteren met onze op maat gemaakte ontwerpen.