Kalvijn

Kalvijn is een entertainer in hart en nieren, met humor die zijn kijkers altijd aan het lachen maakt. We wilden ervoor zorgen dat zijn thumbnails dezelfde energie en grappige vibes overbrengen als zijn video’s. Samen hebben we unieke ontwerpen gecreĆ«erd die zijn persoonlijkheid weerspiegelen en mensen nieuwsgierig maken naar wat hij te bieden heeft.

We zijn destijds door Kalvijn benaderd om de volledige look en feel rondom zijn meest bekende serie: Gekkenwerk te verzorgen en kunnen vol trots zeggen dat we sinds die dag nog iedere Thumbnail en banner voor Kalvijn hebben mogen realiseren.

Stefan de vries

Stefan de Vries is een inspirerende persoonlijkheid die zijn kijkers meeneemt op spannende avonturen en samen met zijn vrienden extreme challenges doet. Met zijn avontuurlijke geest wilden we ervoor zorgen dat zijn thumbnails de nieuwsgierigheid van zijn publiek prikkelen. We hebben gewerkt aan kleurrijke en dynamische ontwerpen die zijn video’s weerspiegelen en mensen uitnodigen om erop te klikken.

Youtube

Bij Goin’nuts begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een visueel aantrekkelijke presentatie is op YouTube. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van opvallende thumbnails en banners die de aandacht van je publiek grijpen en je kanaal laten aansluiten op jouw content, persoonlijkheid en publiek.

Inmiddels hebben we al honderden thumbnails gemaakt die elk hun eigen unieke kunstwerk zijn.